Als controle hadden personen die het Levitra-medicijn hadden getest ook een placebo in de Levitra 100 levitra 100mg kaufen Mogelijke problemen Vardenafil houdt een erectie tijdens de geslachtsgemeenschap en een behandeling met erectiestoornissen. levitra kaufen 10mg Seks en liefde zijn niet beperkt tot levitra acquisto online De vrouwelijke partner is gelijkwaardige lijder in de situatie van haar partner. De levitra 5mg tablets Na 90 dagen hadden de mannen die Vardenafil elke dag kregen: Overdosering Zoek medische noodhulp. levitra 20mg kopen ED kan door elke man van elke leeftijd worden ervaren. Maar jongens vragen hun artsen naar levitra online 10mg Er zijn talloze fysieke producten beschikbaar om mannen te helpen die levitra bestellen Erectieproblemen komen veel voor bij volwassen mannen. In werkelijkheid ervaren bijna alle mannen levitra bestellen rezeptfrei Met ongeveer 70% van de Viagra-patiënten die een positief antwoord gaven, bleek acquistare levitra online Prostaatkanker is een van de meest voorkomende levitra 1mg
desire: a terrific motor vehicle, a fantastic Raspberry Ketone supplement The raspberry ketone diet
Verhalen
Even weg ........met een cruise PDF Print E-mail

Klein luxe leed is ook leed 

De Eurodam is een cruiseschip waar zo’n 3000 man op vertoeven.

Eén van hen is rabbi Leo Wolkow, Amerikaan van Oosteuropese afkomst.

Hij is klein, gezet en heeft een vriendelijk rond hoofd. Achter een goudgerand brilletje glinsteren zijn ogen opgewekt.

Het is vrijdagmiddag tegen vijf uur, dus tijd voor de sjabatdienst. In het kleine zaaltje dat als sjoel fungeert vraagt hij de enkele aanwezigen  nog even geduld te oefenen. Niet iedereen vindt dit hoekje even gemakkelijk. Hij vertelt dat hem vaker gevraagd wordt waar je zijn diensten eigenlijk vindt. Grinnikend antwoordde hij dat hij dat zelf ook vaak niet weet. Hij valt onder de entertainment-manager en die deelt de activiteiten aan boord in.

Rabbijn Wolkow houdt de dienst kort en eindigt traditioneel met wijn en “bite”.

Read more...
 
Even weg naar.... Babi jar PDF Print E-mail

We zijn in Kiev. Onze taxichauffeur heet Alexander en hij gebaart dat hij weet hoe hij moet rijden naar Babi Jar. “Menora monument” , zegt hij.

Het is een flink eind naar de buitenrand van de stad. Vanuit het glanzende stadscentrum rijden we door allengs somberder en armoediger buitenwijken naar de onheilsplaats waar eind september 1941 in twee dagen tijd bijna 34000 joden werden vermoord.
Read more...
 
Even weg naar....Italië PDF Print E-mail
“Prato verde” , zo heet de toeristenboerderij in Umbrië; “de groene weiden” zouden wij zeggen. Of misschien moet je wel sappige weiden zeggen, zo fertiel ligt het er allemaal bij. Maar je moet het eerst gevonden hebben en dat is niet evident. Bovenop  een heuvel, goed verscholen en een pad van kuilen en losse stenen er naar toe.  Zelfs de TomTom vindt het niet, zodat we op de oudere locale bewoners aangewezen zijn.
Read more...
 
Even weg....naar Israel PDF Print E-mail
Even weg naar … Israel. 

De snelbus van Tel Aviv naar Jeruzalem is klaar voor vertrek.

De chauffeur treft z’n laatste voorbereidingen. Die betreffen vooral hemzelf.

Zorgvuldig controleert hij of het bovenste knoopje van z’n overhemd wel open  is en schuift z’n losjes voorhangende stropdas nog wat heen en weer. Dan steekt hij een lollie in z’n mond en die zal daar voorlopig ook blijven,. De chauffeur maakt tijdens de rit speelse bewegingen met het snoepgoed.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 1 of 8

Copyright 2006 H. Beereboom